fredag 27 mars 2009

hm

Hej hej.
Mitt samlande har inte gått riktigt som jag har velat nu på sista tiden och det grämmer mig. Jag är ny samlare inom detta område och har inte hunnit köpa på mig så många objekt än, men jag tänker inte ge upp jag ska visa dom. Men det är väll lite det som är tjusningen med samlandet. Spänningen i jakten på det man letar efter. Lyckan näår man väll får tag på något, ännubättre om det är till ett bra pris. Inte vore samlandet roligt om man fick hela samlingen på en gång och sen bara stod den där.

Sen jobbar jag på att försöka förbättra mitt självförtroende. Jag är trött på att känna att jag är fetast i världen och att alla människor äcklas av mig och min mage o mina lår. Bort med de äckliga känslorna nu, dags att inse att jag inte är värre än någon annan och att jag har rätt att finnas till och ta plats.
Boostade mitt självförtroende igår genom att cykla 1,2mil. Inte mycket egentligen men ganska bra ändå med tanke på att jag är otränad. Bättre än inget..Nästa gång cyklar jag hem också.


Ta hand om er. Va rädd om era drömmar om ni har några, var inte rädd för att kämpa och kom ihåg du är unik och du själv bestämmer över ditt eget liv. Det är du som lever det ingen annan..

Inga kommentarer: