måndag 10 augusti 2009

Strandmys på oknö
Ja då vaknade man upp till ytterligare en dag fylld av solsken. Så Martina, Henke, Candy och jag gav oss av ut till oknö för att få njuta lite av solen. Men Henke hade ont i huvudet och hann inte mer än komma till oknö förrän han skulle in till mönsterås o jaga efter brassestol och ta en huvdvärkstablett..
Martina och jag klarade oss dock själva. Vi låg o pratade och lyssnade på musik från hennes mobil. Sen dansade vi lite i takt med höfterna där vi låg och tränade rumporna lite:)
Efter det låg Martina och njöt i den gassande solen och jag bläddrade igenom min nyinköpta solotidning och tänkte tillbaka till lördagens danskväll.
Jättekul kväll med Cissi, Stina, Martina..Sen låg jag där på den utsträckta filten och lät solen värma min kropp. Sida vid sida låg Pullan och jag och lyssnade till livet på stranden. Någon hund som skällde, barn som lekte och plaskade, vuxna som bläddrade i tidningar och konvenserade om allt möjligt, skvaller. Den ljumma vinden som fläktade till och svepte över våra kroppar.
En stund av stillhet och lycka som når enda in till själen på en. =)
En helt underbar dag!!

Inga kommentarer: