torsdag 5 augusti 2010

Supernatural med Jojo

Ja eftersom att vissa människor brustit med respekt o kärlek så skrek hela mitt inre efter lite umgänge med någon som älskar en. Så jag köpte med mig ölkorv o ost o stack till jojo där vi fortsatte att titta på sn där vi slutade sist.
Sen fick jag fika o te i köket.

Mycket trevligt=)

Gaaah känner mig så förvirrad med alla känslor o hans beteende o allt, jag vet inte hur jag ska orka och om det ens är värt att orka.

Sköt om er
kram

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag snubblade in på din sida och läste lite.. Du verkar klaga väldigt mycket om jag får säga så? Helst på din kille eller vad det är?? Kan de inte vara så att du faktiskt själv gör fel och inte han? Det finns ju två sidor av allt..

Jessan sa...

Hej. Jo absolut gör jag fel också jag har aldrig utgett mig för att aldrig göra fel, men min blogg handlar ju om vad jag känner o upplever o eftersom att jag har bott ihop med min sambo så blir det ju mycket om honom. Du vet inte hur jobbig han kan vara. Han har ett klumpigt sätt ibland som driver mig till vansinne ibland. Som att sticka iväg i flera timmar o inte komma hem förrän sent på kvällen när han bara sagt att han ska iväg en stund o massa såna saker. Sticker jag iväg så hör jag iallafall av mig o berättar vart jag håller hus.
Jag älskar min kille och han gör jättemånga bra saker också men som sagt jag måste få skriva av mig på min egen blogg. Skulle min kille ha en blogg skulle det säkert stå en hel del om mina upptåg som driver honom till vansinne.

Jessan sa...

Dessutom tycker jag inte att jag bara klagar. Jag skriver bara som jag känner. Har läst igenom en del av mina blogginlägg o jag skriver ju faktiskt om när min kille o jag har mysiga stunder och har det bra ihop också.

Sen att jag är en ganska sensibel människa o lider av panikångest också o ibland överreagerar på en del saker men det är ju sån jag är. Det är något jag jobbar på.