torsdag 30 december 2010

Kramkalas=Lyckligare Jessie

God kväll mina vänner=)
Så nu tar jag mig äntligen tid att sitta här en stund igen. Jag lackade ur lite efter att jag kommit hem från shalom med Ingrid o Alf. Vet inte varför var så glad och positiv innan idag, Men sen blev jag jättelåg o kände mig ensam och tyckte lite synd om mig själv.

Men sen smsade jag Pullan och frågade om vi inte skulle hinna kramas snart och som tur var för mig, så skulle hon bort till sin mamma som bor alldelles i närheten av mig. Så jag gick dit och fick krama henne lite och Cissi var också där så fick krama henne med.Sen kom Lena och kramades.
Så kramkalas med finaste Pullan, Cissipinglan och härliga Lena detta kunde ju inte annat än att sluta med att humöret vände, så nu har jag varit glad resten av kvällen och sprungit och provat lite kläder som jag kan tänkas vilja bära morgonkvällen till ära. Står mellan två klänningar, så får vi se vilken det blir;)

Tyvärr var det ganska utplockat på shalom, men kom ju självklart hem med lite böcker.
Kung Lear, William shakespeare
The land of green Plums, Herta Muller
Vakande ögon, Dean koontz
Den vidunderliga kärlekens historia, Carl-Johan vallgren
och sist men inte minst hittade jag en fantasy med, hade hoppats på fler men bättre än inget.
Belgarath Besvärjaren, Aldurs dal, David och Leigh Eddings..

Så nu ska jag snart ställa dom ibland bokhyllan tills jag får tid att kasta mig över dom. Just nu håller jag ju på med Terry Brooks Shannaras svärd=) Jättebra bok såhär långt tycker jag, men eftersom jag läste boken efter shannaras alvstenar före denna så vet jag lite om vad som kommer hända men det gör inget. Verkligen medryckande och välskrivna böcker i mitt tycke=)

Så nu ska jag fortsätta fundera över morgondagen, om jag ska till karlskrona eller inte. Är ju väldigt lockande..

Johnsson, over and out;)

Inga kommentarer: