fredag 7 januari 2011

Fantastiska underbara du

God afton!
Såhär en vecka in på det nya året, tiden springer iväg. Vill jag bara påminna alla om att det är okej att vara sig själv, att vara du. Oavsett om du är tjock,mullig, eller en så kallad benget! Det är okej att ha olika stora bröst, olika längd på benet, vara lånbg eller korthårig. Varför proppa oss fulla med botox och köra likadana skönhetsoperationer för plutläppar, silikontuttar o sånt där, det är okej att vara du. Det är okej att vara olika. Det är ju det som gör oss till dom vi gör oavsett om vi är smala eller har några kilon för mycket. Det är bara en samhällsgrejj och vi är bara dumma som tillåter oss att må dåligt under sånna krav.

Var den fantastiska underbara personen som det var menat att just du skulle vara. Det viktigaste är att man mår bra. Lär dig älska dig själv oavsett hur du ser ut. Det är okej att älska sig själv även om man inte ser ut som alla fotomodeller.
Du ska sträva efter att vara en människa du vill vara, inte som ett samhälle har präntat in i din skalle som du tror att du vill se ut, samhällsideal är till för att gå emot;)

Tyck om dig själv, älska dig själv för den fantastiska fina personen du är, för tänk efter, det finns ingen som du! Det viktigaste är att ha hälsan i behåll. Det viktigaste är att vara frisk! Att ha hälsan, en gåva vi ofta tar alldelles för givet. För utan hälsan i behåll, spelar det ingen roll om du är mullig eller smal, om du är blond eller brunett, blåögd eller grönögd. Så tänk på det kära läsare, var glad över den du är, så länge du är frisk. Det du är mindre nöjd med kan du alltid jobba med det du är mindre nöjd med och lär dig acceptera det du inte kan ändra.

Livet är en fantastisk gåva, så oerhört upplyftande att få finnas till, att det blev jsut vi=) Tänk på det nästa gång du ser sig i speglen, hur fantastisk du är=)

Johnsson, over and out;)

Inga kommentarer: