måndag 1 augusti 2011

Lite gnäll i all trötthet

God Morgon Kära Läsare=)
Gaah, en natt till utan ordentlig sömn. JAg blir tokig, jag ligger vaken jättelänge och vaknar vid fyra och kan inte somna om. Nu i morse gick jag upp tjugo i fem och gav mig ut på min joggingrunda, då fick man iallfall lite gjort när man ändå inte kunde sova=) Det var fjärde joggingrundan som jag körde nu. Men tar det försiktigt och i min takt efter som jag är otränad och har hjärtklappning. Men sen kände jag att jag ville ha någon mer träning än bara all vanlig vardagsmotion och jag har inte provat att jogga innan, så jag tänkte att jag kan ju inte veta om jogging och löpträning är något för mig om jag inte testar=)

Det viktigaste nu är att fokusera på att jag ska må bra och jag ska inte jämföra mig med någon annan utan göra det för min skull i min takt. Först nu går jag bara ut för att träna upp uthålligheten så kan man träna upp till att kanske springa snabbare sen.

*gäsp* Det ska bli roligt att se hur denna veckan ska gå. Jag är trött och inte alls pepp på att jobba, framförallt inte när det ska komma in ännu fler ungar ifrån ett annat ställe från och med imorgon, ännu fler jävla allergier att hålla reda på och jag menar när kostchefen Maria ringde mig och frågade om det var okej med fler barn så var ju det förra veckan, då tycker inte jag att dom bara kan ringa och säga, "Ja vi kommer och äter hos dig i slutet av veckan vi är så många och har så många allergier!" Eh okej tack, ni kunde liksom inte sagt det innan jag beställde för veckan så jag kunde beställt lite mer av vissa varor.

Men det blir säkert bra, bara jag som är lite anti nu när jag är så trött.

Sköt om er alla därute, och gör sånt som får just dig att växa som människa och må bra=)

Johnsson, Over and out;)

Inga kommentarer: