tisdag 14 februari 2012

Kärlek till alla

Hej Kära Läsare!
Kom igen nu alla singlar därute. Jag vet att många av er är bittra en dag som denna och känner att livet är orättvist. Nu ska ni inte deppa ihop bara för att det är alla hjärtans dag och affärerna vill göra profit på att man ska vara en kärleksfull människa. Åh helt plötsligt förknippas kärlek till betydelsefulla människor med hur mycket choklad eller blommor vi köper till dom.

Kärlek är något man alltid ska försöka sprida omkring sig och sträcker sig mer än till om man har en partner i sitt liv eller inte. Så om du nu känner att du måste vara extra kärleksfull idag. Varför inte unna dina vänner eller familj en extra tanke. Kanske är det någon du inte har hört av dig till på länge? Eller kanske ett vänligt ord eller ett leende till en främling?

Alla behöver vi kärlek. Så istället för se dig som ett offer för att du är singel och kanske känner dig ensam. Så försök tänka positivt och sprid kärlek runt dig till dina medmänniskor och till dina husdjur.

De flesta av oss hittar någon till slut ändå så misströsta inte. Åh du varför inte skämma bort dig själv lite extra idag också. Man måste ju vårda kärleken till sig själv också;) Så ta nu den här dagen och gör något fint av den!

Massa kärlek till er alla fina omtänksamma människor därute <3
Alla är vi viktiga och har vår betydelse!

Johnsson, Over and out;)

Inga kommentarer: